Gizem Özdilli kimdir? 

İşte Benim Stilim Ünlüler Yarışmacısı Gizem Özdilli kariyerini bundan sonra nasıl sürdürecek.

İşte Benim Stilim Ünlüler, TV8 ekranlarında büyük heyecanla devam ediyor. 16 ünlü yarışmacının yarıştığı İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler yarışıyor? İşte Benim Stilim Ünlüler'de jüri üyeleri yarışmacıları çok fazla eleştiriyor. Özellikle Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı, yarışmacıları çok fazla eleştiriyor.


Dün yayınlanan bölümde Hakan Akkaya hemen hemen tüm yarışmacıları çok ağır şekilde eleştirdi. Kırpık bir kazak giyen Gizem Özdilli arkadaşlarının yorumlarından sonra jüri karşısına geçti. Hakan Akkaya, Gizem Özdilli’ye “Mahallenin delisi gibisin” yorumunda bulundu.

Gizem Özdilli aslında çok iyi giyiniyor ve özellikle İvana Sert ve Uğurkan Erez'den güzel yorumlar alıyor. 



Gizem Özdilli kimdir?

13 Ağustos 1972 senesinde dünyaya gelen İşte Benim Stilim 2016 yarışmacısı Gizem Özdilli; liseyi bitirdikten sonra mankenlik kariyerine başladı. Ankara’da ve İstanbul’da mankenlik yapan Gizem Özdilli bir dönem şarkıcılık yapmaya başladı ve Adrenalin isimli bir müzik grubu içerisinde yer aldı.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

2006 yılında Kam adı altında yeni bir albüm çıkaran Gizem Özdilli daha sonra müziği bıraktı ve 2012 yılında Gizem’in mutfak aşkı isimli bir kitap çıkardı.