TV8'de yayınlanan Göz6 yarışmasının güzel kızlarından Ecem Karaağaç kaç yaşında? Ecem Karaağaç ne iş yapıyor? Survivor'a doğrudan katılmak için yarışacak olan  Ecem Karaağaç evli mi? Ecem Karaağaç instagram fotoğrafları ve çok özel detaylar haberimizde.

Göz 6 yarışmasının kızlarından Ecem Karaağaç Bursalı. Mimar olan ve mesleğini yapan güzel yarışmacı Ecem Karaağaç 25 yaşında ve heyecanı çok seviyor. 

GÖZ6 PROGRAMININ FORMATI
8 kadın ve 8 erkek yarışmacının olacağı ve Göz6 evinde yarışacakları programın formatı Big Brother Türkiye tarzında olacak. Yani Göz6 Evi içinde yarışmacılar belirlenen oyunları oynayacaklar. Bir nevi de Survivor'ın küçültülmüş versiyonu da olabilir. Evlilik yada arkadaşlık olacağını düşünmüyoruz. Çünkü şampiyonlar Survivor 2017'de oynayacak. Muhtemelen her hafta dokunulmazlık oyunları oynanacak ve bu şekilde 14 yarışmacı elenecek ve son ikiye kalan erkek ve bayan Survivor 2017'de yarışmaya hak kazanacaklar.

GÖZALTI (GÖZ6) BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?
Göz6 evinde yarışacak olan 8 kadın ve 8 erkek arasından şampiyon olacak bir erkek ve bir kadın direkt olarak Survivor 2017'de yarışmaya hak kazanacak.