Tv8'de yayınlanan Göz6 yarışması kızlar takımının güçlü isimlerinden Filiz Yazıcı kaç yaşında? Filiz Yazıcı ne iş yapıyor? Filiz Yazıcı evli mi, çocuğu var mı? Göz6 yarışmacısı Filiz Yazıcı nereli? Filiz Yazıcı boyu yaşı kilosu kaç? Filiz Yazıcı Survivor'a katılabilecek mi? Filiz Yazıcı haberleri için sayfamızı takip ediniz.

Göz6'nın güçlü kadın yarışmacılarından Filiz Yazıcı 25 yaşında ve Samsunlu. Pilates eğitmenliği Step ve aerobik konusunda da eğitim alan Filiz yaşam tarzını "spor ve yaşam bir arada" diye tanımlıyor.

Amacının herkes gibi Survivor'a katılmak ve o heyecanı yaşamak olduğunu söyleyen güzel yarışmacı Filiz Yazıcı birinci olarak bu yarışmadan ayrılacağına inandığını söylüyor. 

Kendisini uyumlu, güleryüzlü, yapıcı bir insan olarak tarif eden Filiz Yazıcı evdekilere karşı ise nasıl davranacağını bilemediğini ve bazen yanlış şeyler yapabildiğini söylüyor.

Bu arada Filiz Yazıcı'nın aslen Selanik Göçmeni olduğunu da söylemeden geçmeyelim...

Filiz Yazıcı

GÖZ6 YARIŞMACILARI FOTO GALERİ


Filiz Yazıcı 25 yaşında ve 168 boyunda 59 kilo ağırlığında. Oldukça pozitif olan ve diğer yarışmacılar arasından güler yüzü ile fark yaratan Filiz, özellikle ailesinden uzak yaşama deneyimi yaşamak için Göz6 içinde olmak istiyor.