Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 36. anaokulu Ordu’nun Fatsa ilçesinde açıldı. Fatsa ilçesine gelen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından 36. Anaokulu Fatsa ilçesinde açıldı. Derneğin kurucusu sanatçı Gülben Ergen, Karadeniz Bölgesi’ne hayranlığını dile getirerek, “Çocuklar Gülsün Diye Derneğimiz bünyesinde 36. okulumuzu Fatsa ilçesine kazandırdık. 20 gün içinde iki defa geldim Ordu iline. Önce Ordu merkeze, şimdi ise Fatsa ilçesine. İki ana okulunu ordu ilimize hediye ettik. Sevinçle ve gururla burudan döneceğiz. Kadınlar, anneler, çocuklar, babalar, tüm aileler çok mutlu. Kendim okul öncesi eğitimin önemli olduğunu vurgulamak için çalışmalarımı sürdürüyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ne 36. okulumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Fatsa’nın çok güzel ve müthiş bir yer olduğunu belirten Ergen, “Fatsa’ya konser için daha önce gelmiştim. Karadeniz Bölgesi’ni çok seviyor ve özel buluyorum. İnsanını, besinini, iklimini, dansını, kostümünü, neşesini, enerjisini kendime kişiliğime çok yakın buluyorum. Yöresel lezzeti fındığı tattım ve çok güzeldi. Tüm Karadenizlilere selam gönderiyorum” diye konuştu.
Sanatçı Gülben Ergen Fatsa’da hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra İstanbul’a hareket etti.