İşte Benim Stilim yarışmacısı Serpil Gülşah Yılmaz Kimdir? Serpil Gülşah Yılmaz nerelidir? Serpil Gülşah Yılmaz kaç yaşında? Serpil Gülşah Yılmaz boyu kilosu ne? Serpil Gülşah Yılmaz annesi babası yaşıyor mu? Serpil Gülşah Yılmaz instagram hesabı hayatı ve biyografisi sizler için derlediğimiz haberimizde. İşte Detaylar...

TV8 ekranlarının 1 numaralı tarz ve moda yarışması İşte Benim Stilim, yeni sezona bomba bir şekilde geliyor. İşte Benim Stilim All Star sezonunda eskiye dönük şampiyonlar ve iz bırakan yarışmacılar yarışacak. Serpil Gülşah Yılmaz'da yeni sezonda All Star sezonunda podyumda olacak. 1983 doğumlu 32 yaşındaki güzel yarışmacı İstanbul doğumlu. Aslen ailecek Ardahanlı oldukları için yarışmada Ardahanlı olduğunu açıklayan Serpil Gülşah Yılmaz, güzel sanatlar mezunu. Moda sektöründe çalışan Serpil Gülşah Yılmaz modacılık ve styling mesleklerini icra ediyor.  Serpil Gülşah Yılmaz fotoğrafları görmek için TIKLAYINIZ 1.78 boyundaki güzel ve tarz yarışmacı All Star sezonuna damga vurmak ve 1.liği almak istiyor.

Yarışmaya katılmadan önce sıkı bir TV8 izleyicisi olduğunu söyleyen Serpil Gülşah Yılmaz şimdi de kendini TV8 ekranlarında izlettiriyor. Polemiklerle ve zorlu tartışmalarla kıyasıya bir savaşın olacağı İşte Benim Stilim yeni sezonda Serpil Gülşah Yılmaz'la birlikte geliyor.