Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilim tartışma konusu olmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Gülşah Yılmaz kimdir? Gülşah Yılmaz ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    

İşte Benim Stilim 3. Sezon bölümleri ile zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. İşte Benim Stilim yarışmacıları da vatandaş tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu nedenle yarışmacılardan Gülşah Yılmaz’ı yakından inceledik. İddialı tavırları ile ilk günden itibaren dikkat çekmeyi başaran esmer güzeli yarışmacı 32 yaşında bulunuyor. Vitrin tasarımı işi ile ilgilendiğini ve yakın çevresinin her zaman fikirlerine danıştığını ifade eden Gülşah Yılmaz, sivri dili ile eleştirilerin hedefi haline dönüşmeyi başardı.  

Jüri üyeleri tarafından ukalalık ile suçlanan yarışmacı şu anda emlak sektöründe faaliyet gösteriyor. Ben bilirim tavrı nedeni ile eleştiri kabul etmeyen Gülşah’ın bu davranışları yarışmacı arkadaşları ile arasında gergin anların yaşanmasına neden oluyor. Büyük ödülü kazanması halinde butik açacağını ifade ederek rakip tanımadığını sözlerine ekliyor. Son olarak tartışmalar ile ilgi odağı haline gelmeyi başardı.  

Gülşah Yılmaz