Her zaman hikayesi olan projelerin içinde gördüğümüz ve daima yeninin peşinde olan başarılı sanatçı Gülşen, son albüm çalışmasında farklılıkların güzelliğine vurgu yapıyor. 
''Bangır Bangır'' ile etnik ve egzotik bir dünyanın kapılarını açan Gülşen, müziğindeki tüm hikayeyi, her söze ve her ritme olduğu gibi görsel dünyasına da yansıtıyor. 

Tamamiyle modern bir alt yapıya sahip olan Bangır Bangır, Anadolu'ya özgü etnik enstürmanlar olan şimşir kaşık ve bağlamayı, Moombahton ritmi ile birleştirerek orjinalliğini ortaya koyuyor.

Hikayenin tümüne etnik trendin yansıtıldığı bu projede albüm kapağı da palmiyeler, egzotik çiçekler ve maymunlarla bezenmiş olan ressam Pelin Kırca'nın çizimleriyle dikkat çekiyor. 

Frida Kahlo ve Carmen Miranda gibi egzotik ve renkli kadınlardan etkilenilen ve bu tarzın Gülşen için Bahar Kongel Fransez tarafından yeniden harmanlanıp yorumlandığı kostümler takılar ve saç şekli de yine şarkıları kadar fark yaratıyor. 

Tüm söz ve müziklerin Gülşen'e ait olan albümdeki şarkıların aranjeleri de ülkemizin en önemli prodüktörlerinden Ozan Çolakoğlu tarafından yapıldı. 

Bangır Bangır 29 Nisan'da müzik marketler, dijital yayın mecraları, radyolar ve tüm televizyon kanallarında müzikseverler ile buluşacak. .