Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da 1 ay önce evlenen Gülşen'in üç aylık hamile olması kafaları karıştırdı. Bu arada Gülşen'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. 5 milyonluk ev arayan Gülşen doğacak bebeği için hazırlıklara başladı. Gülşen kimdir? Gülşen'in bikinili ve hamile fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

40 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülşen eşi Ozan Çolakoğlu ile doğacak bebekleri için Zorlu Center'da ev aramaya başladı. Bebekleri için her şeyin en iyisini isteyen ünlü çift daha büyük eve taşınmak için emlakçılara haber gönderdi. Gülşen, fiyatı 5 milyon dolardan başlayan 4+1 dairelerden birisini istiyor.

Gülşen'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Geçtiğimiz günlerde kontrol için doktoruna uğrayan Gülşen kapıda bekleyen muhabirlerin doğacak bebeğin cinsiyetini sorması üzerine "Henüz belli değil. Sağlıklı olsun yeter" açıklamasını yapmıştı. Müzik Onair sitesinde yayınlanan habere göre de Gülşen'in kızı olacak. Ozan Çolakoğlu "Kız çocuğum olursa çok mutlu olurum" demişti.

Yazar ve şarkıcı Ömür Gedik de Gülşen'i bugün köşesine taşıyarak doğacak bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu duyurdu:

Gülşen Hamile

Gülşen'in hamile olduğu haberini ilk ben vermiştim.
Yazılı basında Gülşen'in çocuğunun cinsiyetini de yine burada Kelebek'te yazmış olayım.
İlk Müzik Onair sitesinde okudum, sonra güvenilir kaynaklardan teyit ettim...
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin kızları olacak.
Geçen gün doktor çıkışı görüntülenen Gülşen, bebeğinin cinsiyetini soran gazetecilere "henüz belli değil, sağlıklı olsun yeter" demişti.
Ozan Çolakoğlu'nun ilk evliliğinden bir oğlu var.
Aileye gelecek olan kız bebek, tabii ki Gülşen'in dediği gibi önce sağlıklı olsun.
Kendim de bir kız çocuğu annesi olarak 'kız çocuk başkadır' diyerek bitireyim yazıyı.