Şarkıcı Hadise'nin Yalıkavak'ta bulunan mekanında eşi Ozan Çolakoğlu'yla birlikte sahne alan Gülşen, hamile pozuyla hayranlarını şok etti. Seksi tavırları ve kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken Gülşen kimdir? Şarkıcı Gülşen'den bomba instagram fotoğrafları haberimizde.

Geçtiğimiz aylarda 5 yıllık sevgilisi aranjör Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da dünyaevine giren şarkıcı Gülşen, Hadise'nin Bodrum Yalıvak'ta yeni açtığı La Plaj adlı mekanda sahne aldı. 3 aylık hamile olduğu haberlerini de doğrulayan Gülşen: "Anne olmak için şimdiden sabırsızlanıyorum" demişti.

Karnı iyice belirginleşen ünlü şarkıcı tatil arası hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kıyafet seçimi ve plaj makyajıyla takipçilerini kendine hayran bırakan Gülşen sahne kıyafeti olarak da seski bir tül tercih etti.

La Plaj'a bu yaz ünlü akını devam ediyor. Demet Akalın, Kerimcan Durmaz, Yeliz Yeşilmen gibi ünlü isimlerin beach'e gitmesinin ardından Gülşen de sevenleriyle buluştu. Performansının yanı sıra seksi tül kıyafetiyle konuşulan Gülşen, nude tonlarında makyajıyla da tam not aldı.

Şarkıcı Gülşen

İşte Gülşen'den 'en seksi hamile' pozu