Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 7. bölüm 2. fragman yayınlandı. Güneşin Kızları 7. bölümde Nazlı, Ali ve Selin; Savaş'ı hastaneden kaçırıyor. Güneşin Kızları 7. bölüm 2. fragman ve Güneşin Kızları 7. bölüm özeti bu haberimizde sizleri bekliyor. Kanal D ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizisi Güneşin Kızları son bölüme dair tüm gelişmeler sitemizde sizleri bekliyor...


Güneşin Kızları 7. Bölüm Özeti

Savaş’ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş’ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş’ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı’nın yardıma ihtiyacı vardır. Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır. Haluk, Savaş’ın kaçtığını öğrenince deliye döner. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktır. Haluk’un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır? 

Emre’yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe’nin parmağı olduğunu anlamıştır. Tuğçe ile yüzleşir. Tuğçe, Ali’yi kaybedeceğini anlar ve Ali’yi kazanmak için yeni bir plan yapar.  İnci, Güneş ve Ahmet’in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktadır. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaşır. Sevilay, Güneş’e saldırmak için uygun zamanı bekler.