Murat Boz ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise, geçtiğimiz günlerde ailesiyle gittiği Arnavutköy Balıkçısı'nda görüntülendi. Son zamanlarda 30'uncu yaşını Çırağan Sarayı'nda 300 bin liraya mâl olan görkemli bir partiyle kutladığı ve aynı programda jüri üyeliği yaptığı Murat Boz ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Hadise, iddialara ilk kez yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, önce "300 bin liralık parti" sorusu üzerine : "Ne 300 bin lirası arkadaşlar! Öyle bir şey olması mümkün mü? Ağzımdan çıktı mı hiç böyle bir rakam? Benim ağzımdan çıkmadıysa yalan demektir." dedi. Ardından Murat Boz'la çektirdiği fotoğrafı duygusal bir mesajla Instagram'a yüklemesinden sonra çıkan aşk dedikodularıyla ilgili açıklama yaptı: "Murat arkadaşım ya, çok seviyorum onu."
MURAT BOZ'DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hadise'den önce Murat Boz'da iddialarla ilgili açıklamada bulunmuştu. Acun Ilıcalı ve 3 Adam programının üyeleri; Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile bir mekan çıkışında görülen Murat Boz, "Hadise benim arkadaşım, aramızda böyle bir şey yok" diyerek iddiaların dedikodudan ibaret olduğunu dile getirdi.

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te doğan Hadise Açıkgöz, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıyan Hadise,2011 yılından beri yayınlanmakta olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.