Cesur Kıyafetleriyle Magazin Basınında Adını Sıkça Anılan Popçu Hadise'nin Kırklareli'ndeki 'Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde Sergilediği Performans ve Sahne Fotoğrafları Olay Oldu. Frikikleri ile Geceye Damga Vuran Hadise, İzleyenlere Keyifli Bir Konser Sundu.

Dansları ile dikkat çeken Hadise, 20 bin kişinin izlediği konserde verdiği frikikler ile adından sıkça söz ettirirken, konsere 1 saat geç başladığı için izleyenlerden özür de diledi.

Gecikmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan seksi şarkıcı, "Evden çıkarken her zaman el bagajımı kendim hazırlarım. Benim öyle bir yardımcım yoktur. Her şeyimi kendim hazırlar ve kendim dolabıma dizerim. Bugün her şeyimi hazırladım, bavulumu koridora koydum. Kız kardeşim Derya geldi. Her şey hazır evden çıkıyoruz. Uzun bir yoldan sonra otele geldik. İndiğimizde 'Bavulum nerede?' dedim. Arabaya baktım arabada yok. Bende bir panik oldu. Evde unutmuşum bavulumu. Bavul içinde ayakkabı, takılarım, makyaj kutum ve ihtiyacım olan şeyler o bavulun içinde. Bir arkadaş bavulumu saat 22.45'te yetiştirdi. Çok hızlı bir şekilde giyindim. Sizlerden özür diliyorum" diye konuştu.

Sahnedeki dansları ile dikkat çeken Hadise, konser sonunda kolundaki takıları da hayranlarına hediye etti.