Twist, markasının yüzü olan şarkıcı Hadise, ‘Hadise for Twist’ adını verdiği rock tarzındaki koleksiyonunu dün tanıttı. Şarkıcılık ve adına çıkan koleksiyondan sonra diğer hayalinin evlilik olduğunu söyledi.


Hadise, “Bu bana büyük bir ödül. Birkaç hayalim daha var. Onları da gerçekleştiririm inşallah. Üçüncü sırada herkes gibi yuva kurmak var. Diğeri de uzun yıllar sahnede olmak ve sinema filminde yer almak” dedi. Toplantının yapıldığı salonda fotoğraflarını görünce duygulandığı görülen şarkıcı, 44 parçadan oluşan koleksiyonu arkasında duran mankenlerle tanıttı. “Sevenlerimi kendi özel dünyama sokuyorum” diyen Hadise, “Küçüklüğümden beri böyle bir hayalim vardı. Sahnelerde olmak istiyordum, başardım. Kendi koleksiyonum olur diye düşündüm. Allah yine beni mutlu etti. Hem ince hem hatlı kızlar da giyebilir. Rock tarzı benden çıktı, çünkü benim öyle bir tarafım da var” şeklinde konuştu.

Hadise

HADİSE KİMDİR?
 
Hadise Açıkgöz (d. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı. Mol, Belçika’da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005’te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat’te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika’da ve Türkiye’de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye’ye taşıdı.