Survivor All Star'ın birleşme partisinde Hadise konser verecek. Konserden önce yarışmacıların dans performanslarını izleyen Hadise, Hilmicem'in sahnesini çok beğenince "Özel dans hocam olur musun" teklifi yaptı.
YER YERİNDEN OYNAYACAK

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarının merakla beklediği birleşme partisinde ise yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyor. Birleşme partisinde bir dönem Acun Ilıcalı'nın ekrana damga vuran yarışması Yok Böyle Dans yeniden canlandırılacak. Survivor yarışmacıları birer dansçı partnerle birlikte yarışmada performanslarını sergileyecek. Acun Medya'nın getirdiği Dominik Cumhuriyeti'nden özel dansçılar yarışmacılara eşlik edecek. Birleşme partisine özel yapılacak eğlence amaçlı Yok Böyle Dans yarışmasını kazanan yarışmacıyı da bir ödül bekliyor. Yarışmanın birincisini ise jüri belirleyecek.

HADİSE'DEN SURVİVOR'A ÖZEL KONSER

Birleşme partisinde Türkiye'den de bir ünlü isim konuk olarak gelecek. Acun Ilıcalı, birleşme partisine gelecek ismin Hadise olacağını açıkladı. Partide Hadise canlı performansla şarkılarını seslendirecek ve yarışmacılara özel konser verecek.