Bir alışveriş merkezinde hayranları ile bir araya gelen Hadise, Murat Boz hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Hadise yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Hadise ile Murat Boz aşk mı yaşıyor? Sevgili mi oldular? İşte yanıtı...

EN BÜYÜK HEDİYE İNSANLARIN SEVGİSİ VE SAYGISI

“Sevenlerimizle her yerde bir araya gelemiyoruz. Herkes de konserlere gelemiyor. Aralarında teyzeler, anneler, babalar oluyor. Hepsinden güzel sözler duyunca çok mutlu oluyorum. İnsanların sevgisi ve saygısı kadar güzel bir hediye olamaz bence bir sanatçı için. Bu nedenle çok mutluyum. Allah bozmasın inşallah bu kuyruklar hep böyle uzun olur”


KİLOYA TAKILMAMAK LAZIM

“Her Türk kadını gibi zaman zaman güzel ve fit hissediyorum kendimi. Zaman zaman da farklı olabiliyor. Ancak en önemlisi sağlıklı olmak. Çünkü dünyada o kadar çok şey oluyor ki sadece bir konuya takılmamak lazım. Bizler göz önünde olan insanlarız. Görüntümüz önemlidir ama hayatta daha önemli şeyler var”

ANNEMİN KARŞISINDA ŞARKI SÖYLEMEYE UTANIYORUM

“Annenin karşısında şarkı söylemek çok zor bir şey. Annem ilk sahneye çıktığım dönemlerde bana hazırlanan kıyafetleri ilk gösterdiğim kişiydi. Bana her zaman çok destek oldu. Ama annem beni izlerken bir utangaçlık oluyor. Hem daha iyi olmak istiyorum hem utanıyorum”


O SES’TE EGOLARIMIZI KENARA ATIYORUZ
“Murat Boz benim canımdır. Onu çok seviyorum. Sadece o değil, Ebru, Gökhan ve Hakan’la da müthiş bir enerjimiz var. Çok şanslıyız. Birbirine saygı duyan, bir araya gelince sanatçı egolarımızı kenara atan insanlarız. Bu yüzden şanslı hissediyorum kendimi”