Ünlü sanatçı Hadise, bir markanın işbirliği ile hayata geçirdiği “Hadise for Twist” koleksiyonu için İzmir’de modaseverlerle buluştu. İzdiham yaşanan buluşmada kalabalığı yararak, Hadise'nin boynuna atlayan hayranının ilginç bir hikayesi vardı. Tuğba Altun ismindeki Hadise hayranı, 6 yıldır kendisine ulaşmaya çalıştığını belirterek, sarılıp ağladı. 
İzmir'deki bir alışveriş merkezindeki özel bir firmanın mağazasında moda severler ve hayranlarıyla bir araya gelen Hadise, koleksiyonunu merak eden moda severler ile buluştu. Kapıda uzun kuyruklar oluşurken, Hadise’yi görebilmek için herkes adeta birbiriyle yarıştı. 

6 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLDU
Kimi hayranları Hadise’yle bol bol fotoğraf çektiriken, kimileri de gözyaşlarını tutamadı. Hadise’ye 6 yıldır ulaşmaya çalışan hayranlarından Tuğba Altun, gözyaşlarını tutamayarak “6 yıldır bu anı bekliyorum. Bütün konserlerine gittim. Uzun zamandır onunla tanışmayı bekliyordum. Onu görünce dayanamadım. Çok samimi bir bayan, çok güzel. Ekranlardan görüyordum hep, yüzyüze gelme şansım olmamıştı. Kendisini çok seviyorum. Yasak olmasına rağmen bana sarıldı” dedi.

HADİSE KOLEKSİYONU KAÇ PARÇA
Hadise ve tasarım ekibinin uzun süren çalışmalarının ardından hazırlanan, modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu koleksiyon dört ayrı temada toplam 44 parçadan oluşuyor. Modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu koleksiyonda siyah, ekru, kırmızı ve bej renkler ağırlıkta.