Haluk Bilginer ve Memet Ali Alabora 7 yıl sonra İngiliz filmi için buluşuyor! İkili, en son 2009 yılında “7 Kocalı Hürmüz” filminde birlikte rol almışlardı. Şimdi ise bir İngiliz yapımı olan “Trendy” filmi için kamera karşısına geçecek.

Haluk Bilginer ve Memet Ali Alabora, 7 yıl aradan sonra aynı filmde buluşuyor. 2009’da “7 Kocalı Hürmüz” filminde birlikte rol almalarının ardından bu kez, Londra’da yaşayan Fransız yönetmen Louis Lagayette’nin yeni filmi “Trendy”de buluşacak.
Çekimleri birkaç hafta içinde başlayacak olan gerilim türündeki filmin kadrosunda Hollywood yıldızı Alan Ford ile Lorraine Burroughs da yer alacak.

Memet Ali Alabora 3 yıl önce İngiliz vatandaşlığı alarak İngiltere'ye yerleşmiş ve kariyerine bu ülkede devam etme kararı almıştı. 38 yaşındaki Alabora, filmde, “Mehmet” adı bir Türk karakteri canlandıracak. Alan Ford’un üstlendiği Matthew karakterinin iş yaptığı Hasan’ı canlandıracağı öğrenilden Haluk Bilginer’in çekimlere katılmak üzere iki hafta sonra İngiltere’ye gideceği öğrenildi.

Haluk Bilginer daha önce de BBC One'ın Anthony Horowitz imzalı polisiye dizisi New Blood'da "John Malik" karakterini canlandırmış ve BBC yapımı EastEnder'ta da rol almıştı.