Selin Ortaçlı ile Şahan Gökbakar arasından ilişki nikah masasına gidiyor. Selin Ortaçlı’nın hamile olması, Gökbakar’ın böyle karar almasına sebep olduğu iddia ediliyor. Şahan Gökbakar, dört aylık hamile olan oyuncu sevgilisi Selin Ortaçlı ile acil nikah masasına oturma kararı aldı. Peki Selin Ortaçlı kimdir?
Şahan Gökbakar da evli ünlüler kervanına katılıyor. Ünlü komedyen, üç yıldır birlikte olduğu oyuncu Selin Ortaçlı ile evlilik kararı aldı. Mutlu haber, Gökbakar ve Ortaçlı Aileleri’ni sevince boğdu.

SELİN ORTAÇLI DOĞUM İÇİN YURT DIŞINA GİDECEK

Gökbakar-Selin Ortaçlı çiftinin çok kısa bir süre içinde hayatlarını birleştirecekleri öğrenildi. Öte yandan iki sevgilinin bebek sevinci yaşadığı da söyleniyor. Dedikodulara göre Ortaçlı, dört aylık hamile… Çift, bu yüzden hemen düğün yapacak. Ardından Selin Ortaçlı, doğum yapmak için yurt dışına gidecek.

SELİN ORTAÇLI İLE GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAM

Şahan Gökbakar, bugüne kadar özel hayatını hep gizli yaşamayı tercih etti. Bu yüzden de Selin Ortaçlı ile ünlü komedyen, ortalarda fazla görünmedi. Hatta bir akşam beraber yemek yedikleri mekandan ayrılırken gazetecilerin görüntü almaması için koridorların ışıkları söndürüldü, güvenlik barikatı kuruldu. Şahan ve Selin Ortaçlı ayrı ayrı araçlarla James Bond filmlerini aratmayan bir planla mekandan ayrıldı…

ARABANIN PLAKASI “SG”

Mekanın bahçe kısmında üç güvenlik görevlisi gazetecilerin görüntü almalarını engellemek için beklerken otel çıkışında da tedbirler alınarak basın mensuplarının uzak durması istendi. Selin Ortaçlı ile birlikte görüntü vermek istemeyen komedyen, Selin Ortaçlı’yı baş harflerini taşıyan SG plakalı araca gönderip kendisi mekanda kaldı.


GÖRÜNTÜ ALINMASIN DİYE IŞIKLAR SÖNDÜRÜLDÜ

Selin Ortaçlı çıktıktan 15 dakika sonra mekanı terk eden Gökbakar’ın çıkışı ise adeta filmlere konu olacak cinsteydi. Komedyenin çıkacağı sırada geldiği bütün koridor ışıkları söndürüldü. Karanlıkta uzaktan görüntü alınmaması için bu yola başvuran Gökbakar, ters yöne çevrilen kardeşinin aracına 007 James Bond edasıyla bindi.

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?

Gerçek adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncu, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaştan beri tasarım üzerine olan ilgisini ilkokuldayken Deri Show’un yaptığı Tasarım yarışmasında 1. olarak ispatlamıştır. Selin Ortaçlı, Ortaokulu ve Liseyi İtalyan Lisesinde tamamladıktan sonra İtalya’nın önemli okullarından birini kazanmasına rağmen Türkiye’den ayrılmak istemeyen güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü okudu. Kariyerine modellikle başlayan, ardından moda tasarımcılığı yapan Selin Ortaçlı, şimdiyse rol aldığı dizilerle adından söz ettiriyor. İlk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı isimli dizi ile yaşamıştır. Boyu 172 cm , kilosu 52-54 kg aralığındadır. Selin Ortaçlı, 2006 yılında ”Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model” ödülünü almıştır. Gözlerinin rengi yeşil olan oyuncumuz siyah saçlıdır.