Önce Esra Erol'da sonra Zuhal Topal'da eş arayan gelin adayı Hanife'nin havuz pozu sosyal medyayı salladı. Instagramdaki 310 bin kişilik takipçi listesiyle sosyal medya fenomeni haline gelen Hanife dizi filmde oynayacak mı? Hanife açılacak mı? Hanife'nin hangi hali daha güzel? Detaylar haberimizde.

Hanife Fox TV'de koca aramaktan vazgeçmiyor. Önce Esra Erol'da uzun zaman eş arayan ama aradığı aşkı bir türlü bulamayan - daha doğusu aşkından yüz bulamayan - Hanife, Esra Erol'un ATV'ye transfer olmasının ardından Fox TV'yi bırakmadı. Hanife daha sonraki zamanlarda koca aramaya Zuhal Topla'la devam etti.

Bu arada açık fotoğrafları sosyal medyaya düşen ve büyük ilgi gören Hanife son olarak verdiği havuz pozuyla yeniden olay oldu. Hanife'nin havuz fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

FOX TV'de yayınlanan izdivaç programının müzmin gelin adaylarından Hanife, tatilin tadını çıkarıyor. Katıldığı programda aradığı damat adayını bir türlü bulamayan Henife, sosyal medyada  tatil fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

HANİFE'NİN BU POZLARINI ÇOK SEVECEKSİNİZ... TIKLA

Instagram'da 310 bin takipçisi bulunan Hanife'nin, havuza kıyafetleriyle girdiği fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

Hanife'nin Havuz Fotoğrafı

"Yüzme bilmeyip havuza kıyafetleri ile atlayanlar" notuyla yayımlanan fotoğraf, kısa sürede 6 binden fazla beğeni aldı.