Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki, 'Hayat 2 Bilet' isimli klibinde rol alan sanatçı dostlarına mektup yazmaya devam ediyor. Nilgün Belgün ve Demet Akalın'dan sonra Gülben Ergen'e de mektup gönderen Deniz Seki, kendi elleriyle yaptığı kitap ayracını da gönderdi.

Gülben Ergen'e gönderdiği mektupta “Canımın cananı, dost kadın benim kıymetli arkadaşım. Güneşim diyebileceğim kadar gönlü nurla parlayan benim ışık saçan Gülben’im... Klibime kattığın değer için sana müteşekkirim. Bu çilehanede benden sana ufacık bir hatıram olsun istedim. Ve seni çok özledim. Daima kalbimde yerin başka olacak” ifadelerini kullanan Deniz Seki, güzel şarkıcı arkadaşını bir hayli duygulandırdı.

Seki'den gelen mektupla bir hayli duygulanan Gülben Ergen'in de Instagram hesabından Seki'nin yazdığı mektubu paylaştığı ve “Çilehaneden mektubum var benim... Bitsin derdin, çilen artık. Çok bedel ödedin. Çok ağır bedelleri bir başına sırtladın. Sırf sen miydin hatalı? Sırf sen miydin bu altın günlerini çürüterek ceza çekmesi gereken? Güzel Deniz Seki yine dinlenecek şarkıların, yine yine yine parlayacak ışığın... Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer, neler neler geçmedi ki” mesajını paylaştı.