Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde 'Nil'in Kendi Masalı' isimli bir konser veren güzel şarkıcı Nil Karaibrahimgil, hayatından dersler çıkardığı anları konserde hikayelendirdi. Müzikseverlere inanılmaz anlar yaşatan Nil Karaibrahimgil, bu yaşına kadar yaşadıklarını gitar eşliğinde konsere gelenlere hikayelendirdi.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi dün akşam Türk müziğinin renkli isimlerinden Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.
Sevilen sanatçı, “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkılarını söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez hikâyelendirdi. Renkli kişiliği ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Çimlerlerle kaplanan sahneye salıncakta ve tavşan şapkasıyla çıkan Nil Karaibrahimgil, kendi hikayesini anlattığı Turkcell Yıldızlı Geceler'de özel olarak yazdığı “Tavşan” adlı şarkısını seslendirdi.

Şarkının ardından sevenlerine seslenen sevilen sanatçı ”Elimde gitarımla çıktım;  çünkü size kendi hikayemi anlatacağım.

15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim.” dedi.

Karaibrahimgil “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez Harbiye sahnesinde hikâyelendirdi.


 Açıkhava’yı dolduran müzikseverler, sevilen sanatçı ile ilgili bugüne kadar hiç duymadıklar ayrıntıları ve duygusal anları bu masallar ile öğrendiler.

Oğluna yazdığı ninniyi de ilk kez ukulele çalarak söyleyen ve yazdığı günü canlandıran sanatçı, Nino Varon’un albümü için yeniden yorumladığı “Göreceksin” şarkısını da ilk kez seslendirdi.

Dillerden düşmeyen şarkılarını 20 kişilik bir “Kızlar Korosu” ile söyleyen Nil Karaibrahimgil’e tüm şarkılarında 5000 kişilik bir koro eşlik etti.

Sevilen sanatçı, 40 milyon hit alan şarkısı “Kanatlarım Var Ruhumda’ yı söylediğinde ise  alkış yağmuru yaşandı.

Nil Karaibrahimgil kostümü, sahnesi ve geceye özel olarak hazırlanan animasyon gösterileriyle şimdiye kadar ki en farklı konserlerinden biri oldu. (Hürriyet)