Ünlü oyuncu Harika Avcı'nın kendisinden 24 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk güzel oyuncu hakkında şok eden iddialarda bulundu. Avcı'nın ciddi ruhsal sorunları olduğunu iddia eden İbrahim Öztürk, yıllarca kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. İşte İbrahim Öztürk'ün güzel oyuncu eşi Harika Avcı hakkındaki korkutan iddiaları...

Artık sessizliğine son veren Öztürk yaptığı açıklamada, Avcı'nın ve Azeri bakıcısının 25 Ocak gününe kadar yemek ve içeceklerine ilaç gibi şeyler karıştırarak kendisinin ölümüne sebebiyet vermek istediklerini iddia etti.

İdrarından kan geldiğini ve kıvrandığını belirten İbrahim Öztürk, Harika Avcı'nın pimi çekilmiş bir el bombası olduğunu, bazı şeyler için geç kalınmadan önlem alınmasını istediği için söylediğini ancak geç kalındığını ifade etti.

"HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK"

Millet gazetesine konuşan İbrahim Öztürk, ünlü oyuncunun başına gelenlerden bilgisi olmadığını ve mahkemeden çıkan uzaklaştırma kararından bu yana kendisiyle görüşmediğini belirtti. Öztürk ayrıca "Ailem ve ben bu olaylardan ötürü çok yıprandık. Her şey zaten adli makamlara intikal etti orada her şey ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.