Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Bazen Tatlıdır 6 Kasım Pazar fragmanında Hayat hocayı büyük bir tehlike bekliyor. Hayat Bazen Tatlıdır'ın 4. bölüm fragmanında Hayat hocanın başı derde giriyor. Ayrıntılar haberimizde.

Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölüm fragmanında Hayat hocayı bekleyen büyük tehlike diğer öğrenciler tarafından da gözlemleniyor. Öğrencileri konusunda her türlü fedakarlığı göze almaya hazır olan Hayat hoca, kardeşi için de tehlikeyi hiçe sayarak problemlere karşı doludizgin mücadele veriyor. Hayat Bazen Tatlıdır'ın 4. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer bir konu ise, Paşa'nın Hayat hocaya olan ilgisini açığa vurması oldu. İşte tüm bunların yaşanacağı Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölüm fragmanı

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koray’ın okula gelmesini hazmedemeyen Hayat, Şerif’le konuşmaya gittiğinde beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Koray’ın yakın arkadaşlarını da yeni okuluna getirmesiyle okulda dengeler değişir.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 6 KASIM PAZAR FRAGMAN İZLE



Hayat, Cerrah ile konuşup durumu çözmeye çalışırken farkında olmadan yeni bir tartışmanın içinde bulur kendini. Koray’ın okulu bırakma tehdidi karşısında çaresiz kalan Cerrah, Hayat’ın hışmına uğrar.

Öte yandan Burak ve Gözde arasındaki çekimi tehlikeli bulan Sevda, Gözde’ye diş bilerken, Cerrah’ın okula bağış yaptığı bilgisayarları Şerif’in oyun konsolu olarak kullanmasıyla okulda hareketli anlar yaşanır. Hayat, bu durum karşısında sessiz mi kalacak yoksa Şerif’in oyununu bozabilecek mi?