Star Tv'nin romantik aşk dizisi Hayat Bazen Tatlıdır son bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Bazen Tatlıdır 8 Ocak Pazar fragmanı için interneti açanlar şok oldu. Hayat Bazen Tatlıdır 11. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölüm fragmanı ve diziyle ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Hayat Bazen Tatlıdır yayınlanan 11. bölüm fragmanıyla izleyicilerini oldukça heyecanlandırmıştı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'da bu hafta üzücü bir gelişme yaşanıyor. Dizinin takipçileri sevilen dizinin yayın akışından çıktığını görünce oldukça üzüldüler. Dizinin yeni bölümünün izleyiciler tarafından ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Hayat Bazen Tatlıdır 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ancak Hayat Öğretmen ve bir grup haylaz öğrencinin hikayesini anlatan dizinin 11. bölümünün 1 hafta gecikmeli ekrana gelmesi bekleniyor. 

Hayat Bazen Tatlıdır 11. Bölüm Fragmanı izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cerrah tutuklanır. Hayat, Zeynep’in evine gider; zorla evlendirileceği gerçeğini öğrenir. Hayat ve öğrencileri Zeynep’i evden kaçırır. Sevda, babasının annesini aldattığını ortaya çıkarır! Koray’ın Amerika’ya gitmekten vazgeçmesi Asya’yı harekete geçirir. Koray’ı elde etmek için plan yapan Asya, gecenin ilerleyen saatlerinde karşısında Sevda’yı görür, şok olur! Birtanem Şerif’in annesiyle tanışmak isteyince Şerif panikler. Annesi Birtanem Hanım’ı istemeyecek diye korkuya kapılan Şerif bu sorunu Nadir’in anneannesiyle çözer! Gözde’yi Burak’tan uzaklaştırmak için Sevda ve Koray gizli bir plan yapar. Ancak, Koray’ı kötü bir sürpriz beklemektedir!

9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Koray ve Sevda, Burak ve Gözde’yi aynı evde görünce deliye döner. Burak, Sevda’ya evden atıldıkları için Hayat Hoca’nın onları yanına aldığını söylese de Sevda kahrolur. Koray ise, Gözde’yle ilgili yaşadığı bu şaşkınlığı üzerinden atamadan başka bir şok yaşar. Abisi Cerrah onu Amerika’ya göndermek ister. Şerif, Koray’ın Amerika’ya İngilizce eğitimi için gideceğini sanıp okulda yeni düzenlemeler yapar. Koray’ın ise abisinin sözünü dinlemeye hiç niyeti yoktur. Cerrah’ın Amerika kararından vazgeçiremeyeceğini anlayınca, Koray’ın aklına haince bir plan gelir!