Hayat Şarkısı son bölüm fragmanı yayınlandı. Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı Hayat Şarkısı 10 Ocak Salı fragmanı bomba gibi sahnelerle ekranda olacak. Başrollerini Birkan Sokullu, Burcu Biricik ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Kanal D dizisi Hayat Şarkısı 37. bölüm şok edecek detaylarla ekranda olacak.  Hayat Şarkısı 37. Bölüm fragmanları haberimizde.

ayat Şarkısı yepyeni bölümleriyle diziseverleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Birkan Sokullu, Burcu Biricik ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Kanal D dizisi Hayat Şarkısı, en son 36. bölümüyle izleyici karşısına çıkmış, finalde yaşananlardan sonra Hülya ve Kerim birlikteliğinin devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanlarıyla birlikte beklenen ipuçları gelmiş oldu. Hülya’nın itiraf mektubu Cevher Ailesi’nde kriz yaratıyor, Hülya zor da olsa bir karar alıyor. Gelininin başka bir adamdan çocuğu olduğunu öğrenen Süheyla'yı ikna etmek kolay olacak mı? Hülya sıkıştığı kavuğundan bu kez nasıl kurtulacak? Peki sevilen dizi Hayat Şarkısı bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelecek mi? İşte, kafalarda soru işareti bırakan Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanları ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Hayat Şarkısı 37. bölüm yeni fragmanı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kerim ile ilişkisi sarpa saran Hülya, yepyeni kararlar alıyor. Melek ve Hülya’nın başına gelen beklenmedik olaylar ile Cevher ailesi apar topar evlerine dönerler ve gördükleri manzara karşısında yepyeni bir şok yaşarlar. Hayat Şarkısı 37. bölümünde Hülya’nın yazdığı mektubun hiç olmadık birinin eline geçmesi ise Cevher Ailesi’nde yeni bir kriz yaratıyor. Bütün bunları üstüne Hülya’nın Kerim’e yazdığı ve Bahar’ın kendi kızı olduğunu itiraf ettiği mektubun Aysel’in eline geçmesi de yepyeni sorunları beraberinde getirecektir. Kerim’le yaşadıkları büyük kavga sonrası Hülya yepyeni ve radikal bir karar alır. Aile büyüklerinin arabuluculuk çabaları da sonuç vermez. Hülya ilk defa mücadeleden vazgeçmiş görünmektedir.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır.