Kanal D'nin sevilen romantik aşk dizisi Hayat Şarkısı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 13 Aralık Salı 34. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Hayat Şarkısı yeni bölümde başından darbe alan Cem öldü mü?  Hayat Şarkısı 34. bölüm de Hülya, kızı Bahar'ın yerini bulabilecek mi? Hayat Şarkısı son bölüm haberimizde.

Hayat Şarkısı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarına ismini yazdıran Hayat Şarkısı  yeni bölümü için heyecan dorukta. Hayat Şarkısı 34. bölümde Hülya, kızı Bahar'ın yerini bulabilecek mi? Cem, başına aldığı darbeyle öldü mü? soruların yanıtı merak konusu oldu.

Yapımcılığını Most Production - Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerini ise Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Hayat Şarkısı, 13 Aralık Salı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 13 ARALIK SALI 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HAYAT ŞARKISI 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayat Şarkısı 33. son bölüm'de; Hülya, Filiz'in gönlünü almaya çalışıyor; Cem gizli kozunu oynuyor! Hüseyin ile Melek’in evlilik haberinin Cevher ailesindeki sarsıntıları devam ederken iki kardeş arasındaki mücadele gittikçe kızışmaktadır. Hülya ile Zeynep arasındaki ittifak güçlenirken Melek de karşı ataklarla kardeşinin saldırılarını boşa çıkarmaktadır.

Burçin ile Mahir’in ilişkilerinin üstünde kara bulutlar dolaşırken Süheyla’nın Hatice’yi baş göz etme çabaları hiç beklenmedik problemlere yol açacaktır.   

Hülya duyduğu vicdan azabı nedeniyle sakat kalma tehlikesi yaşayan Filiz’in gönlünü almaya çalışırken Cem de Nurgül’ün etrafında kurduğu koruma duvarını aşıp karısına ulaşmanın yollarını aramaktadır. Cem’in bu amaçla atacağı hiç beklenmedik bir adım Hülya’nın bin bir çabayla kurduğu mutlu aile düzenini darmaduman edecektir.