Kanal D'nin sevilen romantik aşk dizisi Hayat Şarkısı 35. yeni son bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 20 Aralık Salı fragmanında Hülya'nın Kerim'e söylediği tüm yalanlar ortaya çıkıyor. Hayat Şarkısı son bölümde duygusal anlamda büyük bir çöküntü içine giren Kerim şimdi ne yapacak? Hülya Hayat Şarkısı yeni bölümde tüm gerçekleri Bayram Cevher'a anlatıyor. Hayat Şarkısı son bölüm haberi her hafta Haber46'da.

Hayat Şarkısı dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Hayat Şarkısı  35. bölüm fragmanında Hülya hakkında gerçekleri öğrenen Kerim büyük bir yıkım içine düşecektir. Bayram Cevher yaşanaları neden yaptığını anlamak için Hülya'yı dinlemeye hazırdır.  Hülya hakkında ki gerçekleri öğrenen Kerim yıkılır. Duyduklarını kendine yediremeyen Kerim, Hülya ile yollarını ayırma kararı mı alacaktır?  Hayat Şarkısı soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölüm ile Salı akşamı Kanal D ekranında...

HAYAT ŞARKISI 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HAYAT ŞARKISI 35. BÖLÜM ÖZETİ
 

Hayat Şarkısı 35. Bölüm'de; Cem'in başına gelenler ortaya çıkıyor; Hülya köşeye sıkışıyor!

Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şoke edici bilgilere ulaşır. Bu arada ödenen fidye parası da esrarengiz bir şekilde geri dönmüş ancak Bahar halen kayıptır. Bütün aile sağ salim Bahar’ı bulma telaşındayken Cem'e ne olduğunun ortaya çıkması ile Hülya’nın endişelerini kat kat arttıracaktır.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya yardıma çağırdığı Mahir’le birlikte tekrar geldiği harap evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Bahar’ın kaçırılması haberinin duyulmasının ardından güvenlik tedbiri olarak Melek ve Zeynep’in aynı çatı altında bir araya getirilmesi ise yepyeni gerginliklere yol açacaktır.

Bütün bunların üstüne aileye yeni bir bebek katılacağı haberi bomba gibi düşer. Polis ve Bayram’ın adamlarının Bahar’ı bulma çabaları sürerken Hülya ve Mahir’in problemi kendi yöntemleri ile çözme gayretleri hiç beklenmedik gelişmelere yol açacaktır.
Türkiye onu izledi!

Video paylaşım sitesi YouTube izlenmelerine göre 2016 yılının en çok izlenen 5. videosu, Hayat Şarkısı dizisinin ''Onu ilk ben gördüm!'' özel klibi oldu.

7 milyon izlenmeyi geçen videoya, Hayat Şarkısı'nın ilk bölümündeki küçük Hülya'nın serzenişleri damgasını vurmuştu. Sibel Melek Arat'ın başarılı oyunculuğuyla süslediği özel klip, herkes tarafından çok beğenilmişti.

Heyecanın gitgide zirveye tırmandığı Hayat Şarkısı'nda sular durulmuyor. Bahar bebeği almak için kolları sıvayan Hülya, Cem'in katili mi olacak? Tek başına kalan Bahar bebeği bekleyen büyük tehlike ne? son bölümde yanıt buldu.