Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı 23. Bölüm Fragmanı nefes kesen bir bölümle ekranlara gelecek. Kanal D Yayın Akışı 26 Eylül Salı gecesi yayınlanacak olan Hayat Şarkısı 23. yeni bölüm fragmanında beklenmedik olaylar seyirciyi şaşkına çevirecek. Ayrıntılar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Hayat Şarkısı'nın Salı günü ekrana gelecek olan 23. yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. İşte Hayat Şarkısı'na dair merak edilenler...


Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler, ecem özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı her Salı 20.00'da Kanal D ekranlarında....

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya, Zeynep ve Cem’in elinden Mahir’in annesi Emine’yi kurtarmayı seçmiştir ve Aylin’in, Cevher Ailesi ile görüşmesini engelleyemez. Eve döndüğünde en büyük korkusu ile yüzleşmek zorunda kalır.

Kerim, oğulları Mehmet’i de alıp evi terk etmiştir. Ailenin gözünde de küçük düşen Hülya, yıkım içerisinde ablasının evine yerleşir. Cevher ailesi Kerim’i bulmak için tüm kaynaklarını seferber eder, ancak Kerim’in yerini bulmak kolay değildir.

HAYAT ŞARKISI 23. BÖLÜM 1. FRAGMAN



HAYAT ŞARKISI 23. BÖLÜM 2. FRAGMAN