Hayat Şarkısı 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 25 Ekim Salı günü neler yaşanacak? Hayat Şarkısı son bölüm Filiz'in Mehmet'i alması ve Cevher ailesinin derin bir üzüntüye gark olmasına sahne olacak. Hayat Şarkısı 27. bölümde Hülya Mehmet'i geri alabilecek mi?

Hayat Şarkısı 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yine nefeslerin tutulduğu Hayat Şarkısı dizisinde Hülya oğlu Mehmet için katil mi olacak yoksa kendisine mi bir zarar gelecek? Merak edilen tüm sorular Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde cevap bulacak.

Filiz'in Mehmet'i aldığı sahnede duygusal anlar yaşanıyor. Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

HAYAT ŞARKISI 27. BÖLÜM FRAGMANI

 

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ KONUSU

Cevher ailesi hiç olmadığı kadar hırpalanmıştır ve kırgınlıklarla, ayrılıklarla savrulmaktadır. Kerim’in gitmesi Süheyla ile Bayram’ın arasını iyice açmış, öğrendiği sırlar Süheyla’yı Hülya’ya karşı öfkeyle doldurmuştur. Cevher ailesi ateşle imtihan dönemindedir.

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ OYUNCULARI

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher)

Burcu Biricik 1989 doğumlu. Ege Üniversitesi Arkeoloji mezunu olan Biricik, dizinin başrol karakteri Hülya Çamoğlu Cevher'i canlandırıyor. Hülya, Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı. Kerim’e 8 yaşından beri aşık. Daha gençken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolmuş. Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli entrikalarla Kerim ile evlenmeyi başarır; ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getirecektir. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın. Kerim için nefes alır. Gözü kara bir aşk duyar kocasına.

Birkan Sokullu (Kerim Cevher)

Birkan Sokullu 1985 doğumlu ve Malteme Üniversitesi Radyo-Tv porgramcılığı mezunu. Hayat Şarkısı'nın başrolü olan Kerim Cevher karakterine hayat veren Birkan Sokullu evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip gelerek geçiyor yaşamı.

Tayanç Ayaydın (Hüseyin Cevher)

Tayanç Ayaydın, Hayat Şarkısı dizisinde Hüseyin Cevher'i canlnadırıyor. Evin Büyük oğlu olan Hüseyin Cevher, çok güvenilir, zeki, yakışıklı, duygusal zekası da gelişmiş iyi eğitim almış; hem sahada hem teoride bilgisi olan bir iş adamı. Babasının projesi. Küçük yaşlarda hiçbir taviz verilmeden iş alanında yetiştirilmiş, sorumluluk verilmiş. Kendi yaşamını hep ikinci planda tutmuş, ailenin ve şirketin çıkarları için yaşamış. Zeynep ile evli bir çocukları var.