Hayat Şarkısı son bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 27 Aralık Salı fragmanı Hülya'yı şok edecek. Hayat Şarkısı 36. yeni bölüm fragmanında Kerim'in Hülya'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Başrollerini ise Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'nın paylaştığı Hayat Şarkısı yeni bölüm izleyiciyle buluşacak. Hayat Şarkısı son bölüm izle her hafta haberimizde.

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği, başrollerini ise Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'nın paylaştığı Hayat Şarkısı yeni bölümüyle 27 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır.

Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır...

HAYAT ŞARKISI 36. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HAYAT ŞARKISI 35. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı son bölümde Cem'in başına gelenler ortaya çıkıyor; Hülya köşeye sıkışıyor! Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şoke edici bilgilere ulaşır. Bu arada ödenen fidye parası da esrarengiz bir şekilde geri dönmüş ancak Bahar halen kayıptır. Bütün aile sağ salim Bahar’ı bulma telaşındayken Cem'e ne olduğunun ortaya çıkması ile Hülya’nın endişelerini kat kat arttıracaktır.