Hayat Şarkısı son bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 3 Ocak Salı fragmanı acı üstüne acı yaşatacak. Hayat Şarkısı 37. son bölüm fragmanında Hülya bebeğini düşürecek mi? Hayat Şarkısı yeni bölüm Hülya'nın mektubunun ele geçtiği ve aksiyonun tavan yaptığı sahnelerle ekrana gelecek. Hayat Şarkısı son bölüm izle haberimizde.

Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanında heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı gözler önüne serildi. Son bölümün ardından izleyicilerle buluşturulan Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanında olaylar dur durak bilmiyor. Süheyla'nın yönelttiği sözlerin Kerim'i nasıl etkileyeceği merak edilirken, Hülya'nın başına gelenler ortalığı karıştırmaya yetecektir. Aile içerisinde kargaşanın son bulmadığı Hayat Şarkısı 37. bölüm fragmanda her şey biraz daha netleşmeye başlayacak

Hayat Şarkısı 3 Ocak Salı 37. Bölüm Fragmanı 1. Tanıtım izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır.

Hayat Şarkısı 3 Ocak Salı 36. Bölüm Fragmanı 2. Tanıtım izle

35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şoke edici bilgilere ulaşır. Bu arada ödenen fidye parası da esrarengiz bir şekilde geri dönmüş ancak Bahar halen kayıptır. Bütün aile sağ salim Bahar’ı bulma telaşındayken Cem'e ne olduğunun ortaya çıkması ile Hülya’nın endişelerini kat kat arttıracaktır.