Kanal D'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı son bölüm ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hülya erken doğum yapıyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Pelin Öztekin, Olgun Toker yer alıyor. Hayat Şarkısı 40. yeni bölüm fragmanı ile 31 Ocak Salı akşamı Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

Hayat Şarkısı 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Most Production imzalı Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanında Hülya erken doğum tehlikesi ile karşı karşıya haberi alan Cveher ailesi korku içinde apar topar hastaneye gidiyor. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 40. bölümde Hülya sağlıklı bir doğum gerçekleştirebilecek mi?

HAYAT ŞARKISI 39. SON BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep’in Mahir ile yaptığı Berlin kaçamağı basında da yer alıp Cevher Ailesi tarafından öğrenildiğinde, eltisini korumak için söylediği yalanlar Hülya’yı da çok zor duruma düşürür. Kerim’in yurt dışına çalışmaya giderken oğlunu da yanına alabileceğini söylemesi üzerine Hülya artık harekete geçme zamanının geldiğine karar vererek Mahir ile birlikte bunu engelleme çalışmalarına başlar.

HAYAT ŞARKISI 40. BÖLÜM FRAGMANI

Hülya boşanmak için harekete geçerken, Kerim’in avukatlarına maddi olarak hiçbir talepte bulunmayacağını bildirir. Diğer yandan Hülya’nın, Bahar’ı kendi nüfusuna geçirme kararını alarak bunu ablasıyla paylaşması üzerine Melek tam anlamıyla psikolojik olarak çöker.