Kanal D'nin aşk dizisi Hayat Şarkısı 6 Aralık Salı fargmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında Hülya zor duruma düşüyor. Başrollerinde  Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan, Pelin Öztekin gibi isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı Yeni Bölümde Cem'in yeni hamlesi Hülya'yı çok zor durumda bırakacak. Ayrıntılar haberimizde.

Ekranların merakla beklenen dizisi Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkacak olan Hayat Şarkısı 33. bölümde bu hafta Hülya, Cem'in kaçırdığı kızı Bahar'ı bulabilecek mi? Hülya'nın şaşırmasına sebep olan sürpriz ne? Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Hayat Şarkısı 33. bölüm tüm detayları bu haberimizde inceleyebilirsiniz...

Başrollerinde  Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan, Pelin Öztekin gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını Most Production – Gül Oğuz’un üstlendiği Hayat Şarkısı, 6 Aralık Salı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HAYAT ŞARKISI 33. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı 33. Bölüm'de; Hülya, Filiz'in gönlünü almaya çalışıyor; Cem gizli kozunu oynuyor!  Hüseyin ile Melek’in evlilik haberinin Cevher ailesindeki sarsıntıları devam ederken iki kardeş arasındaki mücadele gittikçe kızışmaktadır. Hülya ile Zeynep arasındaki ittifak güçlenirken Melek de karşı ataklarla kardeşinin saldırılarını boşa çıkarmaktadır.

Burçin ile Mahir’in ilişkilerinin üstünde kara bulutlar dolaşırken Süheyla’nın Hatice’yi baş göz etme çabaları hiç beklenmedik problemlere yol açacaktır.   

Hülya duyduğu vicdan azabı nedeniyle sakat kalma tehlikesi yaşayan Filiz’in gönlünü almaya çalışırken Cem de Nurgül’ün etrafında kurduğu koruma duvarını aşıp karısına ulaşmanın yollarını aramaktadır. Cem’in bu amaçla atacağı hiç beklenmedik bir adım Hülya’nın bin bir çabayla kurduğu mutlu aile düzenini darmaduman edecektir.