Maral Dizisinin Başrol Oyuncusu Hazal Kaya, Dizi ile İlgili Olarak Soyunduğu ve Dizinin Reyting Almaya Başladığı Yönündeki İddialara Sosyal Medyadan Şok Etkisi Yaratan Bir Yanıt Verdi.

Dizinin son bölümünde giydiği elbiseyi sosyal medya hesabında yayınlayan Hazal Kaya, giydiği elbisenin fotoğraftaki olduğunu ve iddiaların asılsız olduğunu ispatlamak adına bu paylaşımı yaptığını açıkladı.

Elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir hale dönüştürenlere karşı, kostüm seçiminde bile tedirginlik yaşamanın büyük sıkıntı yarattığını ve bunu reddettiğini söyledi. Hazal Kaya ifadelerini şu şekilde sonlandırdı; "100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır."

giydiğim elbise budur.dün çıkan 'hazal açıldı reyting fırladı' başlıklı asılsız 'haber'e cevaben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak çok üzücü.elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir habere dönüştüren bu zihniyete karşı sette mesleğimi icra ederken,kostüm seçimi konusunda tedirginlik yaşamak da kanıksamam beklenen bir tür şiddettir.reddediyorum.100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır. kadına şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve desteğin artmasında en güçlü mecra olan yazılı basının ve sosyal medyanın böyle bir haberle şiddeti meşrulaştırma girişimini kınıyorum.

Hazal Kaya (@leylahazal) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()