Hülya Avşar'ın kardeş Helin Avşar’ın, geçen hafta Maslak Acıbadem Hastanesi’nde şok bir operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Kadınların ilerleyen dönemlerde çocuk sahibi olmak için başvurduğu yumurta dondurma yöntemine başvuran Helin Avşar, aynı günün akşamı taburcu oldu.
Yumurta dondurma nedir?

Yumurta dondurma ileride çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar için kullanılan bir yöntemdir. Bu, kadının yumurtalığından elde edilen yumurtanın ileride kullanılmak amacıyla laboratuvar ortamında dondurulması işlemidir. Söz konusu işlem, yumurtaların çok uzun süre muhafaza edilmesine imkan tanımaktadır. 

Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar kimdir?

"Namaz kılmaya başladım. Nisan sonu umreye gitmeyi düşünüyorum" cümleleriyle gündeme gelen Helin Avşar 2 Kasım 1980'de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Sanatçı Hülya Avşar’ın kız kardeşidir.

TEKSTİL SEKTÖRÜ VE GAZETECİLİK
Bir dönem Kanal D’de ve bir reklam ajansında staj yapan Helin Avşar, kız kardeşi Hülya Avşar adına oluşturdukları tekstil markası ByH ile tekstil sektörüne giriş yaptı.

Aynı zamanda Nişantaşı’nda kendi tasarımlarını sattığı bir butik mağaza açan Helin Avşar, Habertürk’te Pazar röportajları yapmaktadır.

Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar kimdir

TELEVİZYON TECRÜBESİ
2007 yılında da "Şarkı Söylemek Lazım" şarkı yarışmasında yarışan Avşar kızı, 2011 de “Yok Böyle Dans” yarışmasına katıldı. TV8 ekranlarında 2012 yılında yayınlanan ve Kenya’da gerçekleşen “Trophy Türk” adlı yarışma programının sunuculuğunu Ertem Şener ile birlikte Helin Avşar yapmıştır.

TİROİD KANSERİ TEŞHİSİ
2009 yılında kendisine konulan tiroid kanseri teşhisi ile tiroit nodüllerini aldıran Helin Avşar, her yanı kurşun kaplı olan odada 1 hafta boyunca kaldıktan sonra sağlığına kavuşmuştur.

İŞ ADAMI SEVGİLİSİ İLE SÖZLENDİ
6 Şubat 2015 tarihinde bir süredir aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Selim Yerebakan'la sözlendiğini, yüzüğünün fotoğrafını Instagram hesabından 172.000, Twitter hesabından ise 223.914 takipçisi ile paylaşarak duyurdu.

RASİM OZAN KÜTAHYALI RÖPORTAJI
Helin Avşar, 2009 yılında Gazete Habertürk'ün pazar ekinde Rasim Ozan Kütahyalı ile yaptığı röportajla gündeme oturmuştu. Mini elbisesiyle yemek masasına çıkan Helin Avşar'ın, bacaklarını Rasim Ozan Kütahyalı'nın dizlerine koyup poz vermesi olay olmuştu. Avşar, Şamil Tayyar ile yaptığı röportajında da Tayyar’ı oyuncak kelepçe ile kelepçeleyerek poz vermişti.