Jennifer Lopez kalçası her kadının sahip olmak istediği bir şey. Peki Jennifer Lopez kalçası nasıldır? Jennifer Lopez gibi bir salçaya nasıl sahip olabilirsiniz? Jennifer Lopez kimdir? sağlıklı beslenme, hareket ve egzersizle Jennifer Lopez kalçasına sahip olabilirsiniz. İŞte detaylar.

Sıkı ve biçimli kalçalara sahip olabilmek hemen her kadının hayalidir… Bunun için elbette ki; sağlıklı beslenme, hareket ve egzersiz önemli. Ancak estetik dünyasındaki yeni teknolojilerle de Jennifer Lopez kalçalarına sahip olmak mümkün…
Kaslardaki güçsüzlük, kalçalarınızın sarkmasına ya da gevşemesine sebep olur. Vücudumuzdaki en güçlü kaslar aslında kalçalardakilerdir ama çalışmayan kas gevşer, söner. Biraz özen, bakım ve egzersiz kalçalarınızın forma girmesinde ve seksi bir görünüm almasında son derece etkili olabiliyor. Vücudumuzun en büyük kasını içeren kalçamız, aynı zamanda kendini koyvermeye en meyilli bölgemiz… Çünkü bu bölgede yağ dokusu daha fazla, kan dolaşımı daha yavaş, kaslar da daha yumuşak ve gevşemeye daha müsait… Kalçaların bakımlı ve sıkı görünmesi, gençliğin ve güzelliğin en önemli belirtileridir. Dr Eylem Acar Kliniği'nin sahibi Dermatolog Dr Eylem Acar, sıkı ve biçimli bir kalçaya bıçak altına yatmadan kavuşmanın mümkün olduğunu belirterek, bu konuda şunları söyledi…

Jennifer Lopez kalçası
İlk kural: Bol bol su içmek
Suyun yararları saymakla bitmiyor. Cilt üzerinde olumlu etkileri olan suyu asla ihmal etmeyin. Günde 8-10 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin.

Jennifer Lopez kalçası
İkinci kural: Egzersiz
Sıkı ve biçimli kalçalara sahip olmak için bu bölgedeki kaslarınızı çalıştırmanız gerek. Bunun için en ideal hareket budur.
Daha çok hareket edin
Özellikle masa başında oturarak iş yapan kadınların büyük bölümünde alınan kilolar kalça bölgesine gidiyor ve zamanla dolgun kalçalar ortaya çıkıyor. Bu nedenle gün boyu hareketsiz kalmayın. Ofisiniz üst katlarda ise asansör yerine merdivenleri kullanın. Yürüyebileceğiniz mesafeler için arabanıza ya da toplu taşıma araçlarına binmeyin.
Ara sıra masaj yapın
Masaj kalçalar için de çok yararlı. Banyoda kese yapmak da bu bölgedeki kan dolaşımını hızlandırak vücutta biriken toksin ve yağların atılmasını hızlandırır.

Jennifer Lopez kalçası
Profesyonel yardım alın

Artık kalçalarınızı inceltip yükseltirken, bir taraftan da selülitlerinizi de yok eden yepyeni bir teknoloji var… Adı TriPolar Radyofrekans… Trilipo uygulamaları girişimsel olmayan vücut şekillendirme ve deri sıkılaştırma amaçlı en gelişmiş çözümlerdir. Sonuçları ilk uygulamadan hemen sonra görülür, ancak kesin sonucu almak için birkaç seans gerekir. Radyofrekans enerjisi cildi zarar vermeden ısıtarak, yağ hücrelerinin eritilmesini ve kolajen üretimini tetikler. Bu sayede cilt elastikiyet ve sıkı bir görünüm kazanır.
Nasıl uygulanır?
TriPolar teknolojisi radyofrekans akımını 3 elektrot (kutup) arasında odaklaştırır. Enerjinin uygulama alanında kalmasını sağlar.
– Kutupların dönüşümlü hale gelmesi güvenilir bir tedavi sağlar, soğutma gereksinimi olmaz.
– Derinliği kontrol edilebilir ve sadece tedavi alanıyla sınırlıdır.
– TriPolar RF klinik ve histopatolojik olarak aynı anda ve eşit biçimde hem yüzeyel (dermal) hem de derin (hipodermal) katmanları (20 mm) ısıtabilmektedir. Oysaki; Mono-polar akım tüm vücuda öngörülemeyen bir biçimde akabilir…
– Radyofrekans 1MHz'dir. Bu yağ dokusu ve deri için için en etkili frekanstır.

Jennifer Lopez kalçası
Beslenmeye dikkat!

Ne kadar yağlı, tuzlu gıdalar tüketirseniz, kalçalarınızda o kadar yağlanma olacaktır. Bunun sonucunda da gevşek ve sarkık bir doku ile sağlıksız görünümlü kalçalara sahip olursunuz. Bu gibi istenmeyen durumları önlemek için, tuzu mümkün olduğunca azaltın. Yağlı gıdalardan, kızartmalardan uzak durmaya çalışın.
İşte sonuçları

Daha sıkı, daha sağlam bir deri görüntüsü elde edilir.
Sonuçlar ilk tedaviden itibaren görülür.
6-8 tedaviden oluşan kürler uzun dönemli sonuçlar sağlar.
Deri sıkılaştırma-kas sıkılaştırmada oldukça etkilidir.
Güvenilir, cerrahi olmayan bir mekanizmadır.
Kol içi bacak içi sıkılaştırma, bölgesel incelme, kas güçlendirmede son derece başarılıdır.