TRT'in sevilerek izlenen programı Heredot Cevdet'te bu hafta Kahramanmaraş vardı. Ekmek Teknesi dizisinin Heredot Cevdet'i Hasan Kaçan, hikayelerini yeniden dinlemek isteyenler için TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Etkili anlatımıyla dinleyenleri cezbeden Heredot Cevdetin Kahramanmaraş'ı anlattığı bölüm de büyük beğeniyle izlendi.

Bundan yaklaşık 13 yıl evvel Ekmek Teknesi dizisinde kahvehane ahalisine anlattığı o meşhur hikayeleriyle tanıdıBundan yaklaşık 13 yıl evvel Ekmek Teknesi dizisinde kahvehane ahalisine anlattığı o meşhur hikayeleriyle tanıdığımız Heredot Cevdet şimdi de TRT 1 ekranlarında bir kahvehanede anlatıyor hikayelerini.

Kaybolan mahalle kültürünün son temsilci olarak nam salan Heredot Cevdet, kahvehanesinde bu kez hepimizin çok yakından tanıdığı isimleri konuk ediyor ve kendine has anlatımıyla bu konukların hikayesini izleyecileriyle paylaşıyor. 

Daha önce pek çok önemli konuyu gündeme getiren ve önemli misafiri ağırlayan Heredot Cevdet'in 117. bölümünde de Kahramanmaraş anlatıldı. Sizi Heredot Cevdet'in muhteşem Kahramanmaraş anlatımıyla başbaşa bırakıyoruz.

İŞTE HEREDOT CEVDET'İN 117. BÖLÜMÜNDE KAHRAMANMARAŞ