Hollywood dünyasının en ünlü çiftlerinden Julia Roberts ve Danny Moder'in ayrılık kararı aldıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Magazin basının ana gündem maddesi haline gelen bu boşanma davasının ilgi çeken kısmı ise Julia Roberts'ın servetinin büyük bir kısmını eşi Danny Moder'e ödemek zorunda kalacağı. İşte Julia Roberts ile Danny Moder hakkındaki o bomba iddianın ayrıntıları...

13 yıllık evli olan Julia Roberts ve Danny Moder'in boşanmanın eşiğinde oldukları ve Hazel Patricia, Phinnaeus Walter ve Henry adında 3 çocukları olduğu açıklandı.

ABD merkezli 'OK!' magazin dergisinin haberine göre, 'The Mexican' filminin çekimlerinde tanışan ikilinin, 2002'de evlendiklerine dikkat çekildi. İlişki içinde sözü geçen tarafın devamlı olarak Julia Roberts olmasının ağırlığı altında ezildiği öğrenilen Danny Moder'in eşinin son dönemlerdeki aşırı duygusal ve dengesiz tavırlarından bir hayli rahatsız olduğunu iddia eden dergi, 13 yıl sonunda Julia Roberts - Danny Moder çiftinin ayrılık kararı aldıklarını yazdı.

Ayrılık için diğer önemli sebepler arasında ise Julia Roberts’ın annesi Betty Lou Motes ve üvey kardeşi Nancy Motes’i yakın zamanda kaybetmesi gösteriliyor. Nancy Motes, geçtiğimiz yıl şubat ayında intihar etmiş ve Julia Roberts’a ciddi suçlamalar yönelttiği bir intihar mektubu bırakmıştı. Hayatı boyunca ağır bir depresyondan geçtiği ortaya çıkan Motes, mektubunda kendisini bu duruma ‘kardeşi’ Roberts’ın getirdiğini yazmıştı.