Arka Sokaklar dizisindeki Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, Hüsnü Çoban öldü mü? Hüsnü Çoban ölecek mi? Hüsnü Çoban diziye devam mı edecek? Hüsnü Çoban yaşıyor mu? Yani merak edilen tüm sorulara yanıt verdi.

Arka Sokaklar'daki Hüsnü Çoban karakterinin ne kadar baskın bir karakter olduğunun yeni farkına vardığını ifade eden Ozan, sosyal medyadaki paylaşımlar arasında da en çok “Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık” gibi yorumları beğendiğini söyledi.

Yorumların çok samimi geldiğini belirten Özgür Ozan, Hüsnü Çoban öldü mü? Hüsnü Çoban ölecek mi? Hüsnü Çoban diziye devam mı edecek? Hüsnü Çoban yaşıyor mu gibi sorulara da yanıt verdi.

"SEYİRCİ NASIL İSTERSE ÖYLE OLACAK"

Ozan yaptığı açıklamada, seyircinin ne isterse onun yaşanacağını ve seyircinin uyanmasını istemesi halinde uyanacağını yoksa zaten vurulduğunu, ağzından kan geldiğini ve vefat edebileceğini ifade etti.

"Seyirciden gelen ilgiye bakılırsa Hüsnü Çoban'ın ölmesi büyük bir sürpriz olur" yorumunda bulunan Özgür Ozan, herkesi merakta bıraktı.