İşte Benim Stilim All Star'da eleme gecesi heyecanı sona erdi. 13 Kasım 2015 Cuma gecesi yayıınlanan eleme programında İbilge Uzun, Sinem Umaş ve Özden Cerrahoğlu elenecek yarışmacılardan biri oldu. Ancak sürpriz bir şekilde Özden Cerrahoğlu yarışmacı arkadaşları tarafından elenmekten kurtarıldı.

Daha sonra eleme gecesinin sonunda Sinem Umaş mı İbilge Uzun mu elensin sorusunun sorulduğu jüri üyeleri İbilge Uzun'un elenmesine karar verdi. İbilge Uzun, İşte Benim Stilime veda etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim All Star'a 2 yeni yarışmacı dahil oldu.

Birbirinden hırslı yarışmacıların elenmemek için savaş verdiği İşte Benim Stilim All Star'a 2. ve 3. sezondan yeni yarışmacılar katıldı. 3. sezonun beğenilen yarışmacısı Sinem Umaş ve 2. sezonun asi yarışmacısı İlbige Uzun All Star'a dahil oldu.

İBİLGE UZUN FOTOĞRAFLARI

Sinem Umaş Kimdir?

1984 yılında doğan Sinem Umaş, aslında ekranlara yabancı değil. Adını “Gelinim Olur Musun” yarışmasında duyuran Umaş, Türkiye'nin talihsiz gelin adayı olarak biliniyor. Umaş, yaşadığı büyük değişimle izleyenleri şaşırttı. 3. sezon yarışmacılarından olan Sinem Umaş, jüriden pek geçer not alamadı.

Diğer yarışmacılarla yaşadığı polemiklerle gergin anlar yaşayan Umaş, 9. haftanın sonunda elenerek hayallerine veda etti.

İlbige Uzun Kimdir

İlbige Uzun Kimdir?

23 yaşında olan güzel yarışmacı İlbige Uzun, profesyonel yüzücü ve zumba eğitmenliği yapıyor. 9 sene yüzücülük yapan İlbige Uzun'un iki Türkiye şampiyonluğu bulunuyor. İlbige 200 metre kelebekleme yüzme stili şampiyonu olmuş. Ayşenur Balcı'nın arkadaşı olan ilbige Uzun , Ayşenur sayesinde yarışmaya katılmış.

Farklı bir tarzı olan İlbige, jürinin beklentisini karşılayamadığı için elenerek büyük ödüle veda etti.