İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun dövme tutkusunu bilmeyen yoktur. İdo Tatlıses'in vücuduna son olarak yaptırdığı dövmede büyük ilgi çekmişe benziyor. Vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı dövmelerle dikkat çeken İdo Tatlıses'in göğsüne yaptırdığı 'Türk' dövmesi de hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İşte İdo Tatlıses'in son yeni dövmesi...

'Türk' dövmesini ilk kez sosyal medyadan paylaşan İdo Tatlıses'in takipçileri arasında da yoğun tartışmalar yaşandı.

İDO TATLISES KİMDİR?

Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in sinema oyuncusu Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses, 1992 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Bir dönem babasının sahip olduğu Tatlıses TV’de çalışan İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses’in izinden giderek Amerika’daki sayılı müzik okullarından Berklee’ye giderek burada müzik eğitimi almıştır.
 
2011 yılında babası İbrahim Tatlıses’in uğradağı silahlı saldırı sonucunda başından yaralanarak günlerce yoğun bakımda kaldığı sıralarda hastanede babasının başından ayrılmayan İdo Tatlıses, babasını tedavi için Almanya’ya uğurlarken de yanında oldu.

 
1.93 boyunda olan İdo, fiziki görünüm olarak da babasına benzemektedir. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tatlıses, DJ’lik performansıyla da dikkatleri üzerine çekmiştir. Zeynep Ece Akengin ile beraberliği medyaya yansıyan İdo Tatlıses’in sık sık değiştirdiği imajı da medyanın ve sosyal medyadaki takipçilerinin oldukça ilgisini çekmiştir. 2013 yılında İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu Tatlıses Kebap’ın başına geçen İdo Tatlıses, restoranın işletmeciliğini annesi Derya Tuna ile birlikte yapmıştır.