İbrahim Tatlıses'ten boşanan Ayşegül Yıldız, Kanaltürk'te yayınlanan, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa programına bağlandı. Boşanmadan sonra ilk kez konuşan Ayşegül Yıldız,  "Ben ezik biri değilim! İbrahim Bey'le ayrılmayı ben istedim o da kabul etti ama yenide evlenebiliriz" dedi.

"İYİ Kİ EVLENMİŞİM"

"Ben İbrahim Tatlıses'in sonuna kadar yanında olacağım. Edepli ve terbiyeli olmam insanlar tarafından eziklik olarak görülüyor. İbrahim Bey ile barış bebeği yapmayı planlamıştık. İbrahim Bey ile sevgimiz hiç bitmez, bende yeri her zaman ayrıdır. Boşanma kararı 3 gün içinde alındı. İyi ki evlenmişim çok güzel bir bebeğim oldu. İbrahim Bey'in psikolojisi bozuk değil, dimdik ayakta. İbrahim Bey ile dost olarak görüşüyoruz. Ben İbrahim Bey'in hayatı boyunca mutlu olmasını istiyorum. İbrahim Bey başkasıyla mutlu olursa buna da sevinirim. İbrahim Bey'in kullandığı ilaçlar yüzünden sesi bir ton daha yüksek çıkıyor."

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'in Diyarbakır'da yaptığı konuşmada "Erkek bebeğim olursa adını Barış koyacağım" sözlerine açıklık getirdi.

"2. ÇOCUK MEVZUSU İBRAHİM BEY İLE ARAMIZDA ÇOK GEÇTİ"

"Bebeğin sağlıklı bir ortamda büyümesi için böyle bir karar aldık. 2. çocuk mevzusu İbrahim Bey ile aramızda çok geçti. Her evlilikte olduğu gibi tartışmalarımız oldu ama kavga etmedik. Benim zafer kazanmak gibi bir derdim olmadı. Bana ihtiyacı olduğu an yanında kim olursa olsun yanında olacağım."