İçerde son bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi İçerde 23 Ocak Pazartesi fragmanı yine heyecan dolu sahnelerle ekrana geliyor. İçerde 18. bölüm fragmanında Sarp, nezarethane'de Çoşkun'a hesap soruyor. Ay Yapım imzalı İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu ve Çetin Tekindor yer alıyor.

Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen diziler arasında yer alan İçerde 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde Sarp, Yusuf Müdür'le işbirliğine devam ettiği için Çoşkun'u gözaltına aldıracak. 

Nezarethane'de  Çoşkun'u kıstıran Sarp istediği soruların cevaplarını bulabilecek mi? Kardeşi Umut Yılmaz'ın peşinden koşan Sarp sonuca bu kez ulaşabilecek mi? Öte yandan gerçekleri öğrenen Melek, babası Kebapçı Celal'in annesini öldürdüğünü duyunca şoke olacak. Yaşadığı travmayı nasıl atlatacağını bilemeyen Melek, Kebapçı Celal'den hesap soracak?

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İçerde'nin 17. bölümünde; Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir.

İÇERDE 18. BÖLÜM FRAGMANI

Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.  Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp Davut’un deposuna getirilir.