Show Tv ekranlarında her dakikası ayrı bir aksiyona sahne olan İçerde dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde dizisi 30 Ocak Cumartesi fragmanı bomba gibi geliyor. İçerde yeni bölümde eski karısının ziyaret sonrası tüm gerçekleri öğrenmeye başlayan Yusuf Müdür şok olacak. İçerde 19. bölüm fragmanında Coşkun, Sarp'ın eline düşecek. İçerde son bölümde Mert ve Sarp gerçeğe adım adım yaklaşıyor. İçerde son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

İçerde 19. bölüm fragmanında Yusuf müdür için şok sahneler ortaya çıkıyor. Eski eşinin gelip kendisinden oğlu konusunda yardım istemesi üzerine elinden geleni yapmaya çalışan Yusuf müdür, bu kez bambaşka bir gerçeği öğrenmiştir. İçerde 19. bölüm fragmanında Yusuf müdüre bu çocuğun kendi oğlunu söyleyen eski karısı, şok bir gerçeği ortaya atmıştır. Peki, İçerde 19. bölüm fragmanında bunun dışında neler yaşanacak? Sarp, Coşkun'u kurtarabilecek mi? Melek canına kıyabilecek mi? İşte, merak edilen tüm detaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı İçerde’nin yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde; Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Mert ailesini öğrenmek için, Sarp, Umut’u sormak için, Celal ise Coşkun’u öldürmek için. Herkes harekete geçmek için Coşkun’un Organize'den çıkmasını bekliyordur. Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İçerde'nin 17. bölümünde; Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.  Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp Davut’un deposuna getirilir.

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. 
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.