Show Tv'nin aksiyon dizisi İçerde 28 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. İçerde 11. bölüm fragmanı şok bir sahne ile izleyenleri şaşırtacak. İçerde yeni bölümde Mert ve Coşkun karşılaşırken Sarp ise Alyanak’ın peşine düşecek. Alyanak’ı Yusuf müdür mü yoksa Celal mi ele geçirecek? Tüm bu soru işaretleri İçerde 11. bölümünde netleşecek. İşte, İçerde 11. bölüm fragmanlarında ön plana çıkan sahneler!

İçerde macerası kaldığı yerden devam ediyor, aksiyon yüklü sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede ilgileri üzerine çeken İçerde yeni bölüm fragmanlarıyla heyecanlandırdı. Her iki fragmanda da dikkat çeken sahneler vardı. Yeni bölümde Mert ve Coşkun karşılaşıyor. Sarp ise Celal’ın talimatıyla Alyanak’ın peşine düşüyor. Coşkunu bir anda karşısında bulan Mert’in hamlesi ne olacak? Alyanak’ın gizli evini öğrenen Sarp, onu Celal’e götürebilecek mi? Alyanak’ı Yusuf müdür mü yoksa Celal mi ele geçirecek? Tüm bu soru işaretleri İçerde 11. bölümünde netleşecek. İşte, İçerde 11. bölüm fragmanlarında ön plana çıkan sahneler!

İçerde 28 Kasım Pazartesi Fragmanı izle

Dizinin ekrana gelen son bölümünde kendisini öldürmeye çalışanların Alyanak ve Köstenceli olduğunu öğrenen Celal, Köstenceli‘yi kendi mekanında kıstırarak intikamını almış, ancak Alyanak bir şekilde kaçmayı başarmıştı. Sarp sayesinde hayatı kurtulan Celal, onu en has adamı seçiyor ve bunu tüm adamlarına açıklıyor. . Bu durum karşısında canı sıkılan Davut, Sarp’a daha da bileniyor. Alyanak kaçmak için harekete geçerken Yusuf ve Celal; talimat vererek Alyanak’ı bulması için Sarp ile Mert’i görevlendiriyor. Peki onu yakalayabilecekler mi? Alyanak’ı Yusuf müdür mü yoksa Celal mi ele geçirecek? İştEntrika ve aksiyon yüklü sahnelerin yanı sıra İçerde yeni bölümünde romantik bir gelişme de yaşanıyor. Mert ile Eylem öpüşecek kadar samimi oluyor.

İçerde 11. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜM ÖZETİ

Sarp kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.