Show Tv'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi İçerde 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her sahnesinde yeni bir sürprizle karşılaşılan İçerde dizisinde Mert, Sarp'ın kaybettiği çocukluk fotoğrafını ormanda buluyor. Mert, Sarp'ın gerçek kimliğini öğrenecek mi? Ayrıntılar haberimizde.

İçerde dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragman ile yeni bölümünü tanıttı. Yeni bölümde Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vuruyor. Yayınlanan 3. bölüm fragmanının sonunda Mert, Sarp'ın yanına giderek gözlerinin içine bakmasıda bu haftaki bölümde bazı gizemlerin aydınlanacağının sinyalini verdi. Peki İçerde 3. bölüm fragmanlarında başka neler var? İşte dizinin yayınlanan fragmanları

 İçerde”nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir. Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

İÇERDE 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN


“İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

İÇERDE 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN