İçerde dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde dizisi 26 Aralık Pazartesi fragmanında Celal Leyla'yı iyice köşeye sıkıştırır. İçerde 15. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İçerde 15. yeni bölüm fragmanı Celal'in yok edilme sahneleriyle ekranda olacak. İçerde 15. son bölüm fragmanı izle haberimizde.

İçerde yayınlanan 15. yeni bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hareketli bir bölüm yaşatacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen, merak ve aksiyon dolu dizisi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Sürükleyici dizinin yeni bölümünde oldukça heyecanlı sahneler yer alacak. Yeni bölümde herkese karşı yaptığı ihanetlerle adından oldukça söz ettiren Alyanak, iyice köşeye sıkışıyor. Davut ve minik tarafından yakalanan Alyanak'ın bu sefer nasıl kurtulacağı oldukça merak ediliyor.  Diğer taraftan Celal ise esir aldığı Leyla tarafından köşeye sıkıştırılıyor. İşte,

İçerde dizisi 26 Aralık Pazartesi 15. bölüm fragmanı izle

Sarp'ın tehlikeli oyunu!

'İçerde'nin son bölümünde; Celal, Melek’in öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron denen adam olduğunu ve patronun da Coşkun’la bağlantısı olduğunu düşünüyordur. Mert, Celal’e Yusuf Müdür'ün istifa ettiğini söyler. Celal sebebini merak eder, Mert’e gelişmelerden haberdar olmak istediğini söyler. İstifa dilekçesini veren Yusuf, gizli polis Sarp’ın dosyasını Mert’e devretmek üzeredir. Celal ve adamları patronun izini sürmeye devam ediyorlardır. Füsun, Melek’e yaptıklarından dolayı teşekkür etmek için evine yemeğe davet eder. Sarp’ın patron Umut planı zannettiği kadar kolay sonuca ulaşamayacaktır. Bu tehlikeli oyunun bir bedeli olacaktır.