Show TV ekranlarında yayınlanan ve severek izlenilen dizi İlişki Durumu Karışık bu hafta 40. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Peki İlişki Durumu Karışık 40. bölümde neler yaşanacak? İlişki Durumu Karışık 40. bölüm konusu nedir? Merak edilen tüm soruların yanıtları bu haberimizde. İlişki Durumu Karışık 40. bölüm sürprizlerle geliyor! İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı izle...

Seren Sirince ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı 'İlişki Durumu Karışık' dizisi yine üst sıralara oynamaya devam ediyor.

İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı yayınlanırken, kısa sürede izlenme rekorları kırdı. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri gösteren bu İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanını sitemizde izleyebileceksiniz.



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 40. BÖLÜM KONUSU

Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. 
 
Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. 
 
Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Murat ve Elif ise, yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar.