Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan'ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara , katıldığı iftar yemeğinde cevap verdi. Oldukça neşeli ve umutlu görünen İmparator, sağlığıyla ilgili merak edilen soruları cevapladı.
Ünlü türkücü, sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:
"Sağlıklıyım, iyiyim, herkes mutlu olsun. Beni sevenleri sevindirmek için mücadele ediyorum ve mücadeleme de devam edeceğim. Lütfen bunu yanlış anlamayın. Böyle gösterdim ki iyi olduğumu bilin. bugünhavaalanında iki adım attım. Baktım biri geçti koluma. Dedim ‘Sen beni nasıl biliyorsun?' o da kötürüm gibi yürüyemiyor biliyordum dedi. Ben de dedim ki yürüyebiliyorum rahat ol. Kimse benim yanıma yanaşırken kolumdan tutmasın." 

"Allah özel uçak verdi, villa verdi, ses verdi ki dünyanın en güzel sesi, bir de şöhret verdi. İnsanların yüreğine sevgimi koydu. Bunların hepsi güzeldi. Ee bunu verince mi güzel değil? Allah'ın verdiği her şey güzeldir. Yatalak olanlar var. Yürüyorum, konuşuyorum, çocuklarımla muhabbet ediyorum, eşimi dostumu ziyaret ediyorum. Bundan güzel bir şey var mı? Biliyorum bana açsınız, ama ben de size açım. Ancak sizi yersem karnım doyar. Ama muhabbetle."