İnci Pars Kimdir?

Acun ılıcalı'nın en güvendiği yarışma programı İşte Benim Stilim Ünlüler Başladı. Hatta ilk eleme geçen hafta yapılırken, bu hafta ikinci eleme yapılacak.

TV8 ekranlarında yeni bölümüyle yayınlanmaya başlayan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmacısı
 İnci Pars Kimdir? Ekranların fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran yarışma programı İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları haberimizin detayında meraklıları için oluşturuldu.


16 yeni yarışmacısı ile 1 Ocak Cuma gününden itibaren Tv8 ekranında izleyicisi ile buluşacak olan sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim 2016’nın merak edilen ünlüleri kimler? İşte Benim Stilim 2016 İnci Pars kimdir? İnci Pars kaç yaşında? İnci Pars boyu kaç? İnci Pars kaç kilo? İnci Pars kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Yarışmacısı İnci Pars biyografisi, İnci Pars nasıl ün kazandı? İnci Pars biyografisi.

İnci Pars (d. 1980, Girne), Kıbrıs Türkü oyuncu

İnci Pars
18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile yaşamıştır. Bundan bir süre sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanınmıştır.